Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the flavor compositions, microbial diversity, and biological functions of Huangshui from different production workshops
 
 
Titel: Revealing the flavor compositions, microbial diversity, and biological functions of Huangshui from different production workshops
Auteur: Guo, Qingyan
Zhao, Jingjing
Peng, Jiabao
Huang, Yukun
Shao, Bing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland