Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of soy-whey fortified pineapple juice beverage using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of soy-whey fortified pineapple juice beverage using response surface methodology
Auteur: Rather, Jahangir A.
Punoo, Hilal Ahmad
Akhter, Najmeenah
Haddad, Moawiya
Muzzaffar, Sabeera
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland