Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of tumbling-curing to improve beef quality: Insights from the structural and functional properties of myofibrillar protein
 
 
Titel: Mechanism of tumbling-curing to improve beef quality: Insights from the structural and functional properties of myofibrillar protein
Auteur: Yin, Feng
Bai, Xueyuan
Wang, Ke
Ru, Ang
Xu, Long
Tian, Wei
Hao, Jiangang
Zhu, Chaozhi
Zhao, Gaiming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland