Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of industrial pea canning by-product and its protein concentrate obtained by optimized ultrasound-assisted extraction
 
 
Titel: Characterization of industrial pea canning by-product and its protein concentrate obtained by optimized ultrasound-assisted extraction
Auteur: Estivi, Lorenzo
Brandolini, Andrea
Catalano, Andrea
Di Prima, Roberta
Hidalgo, Alyssa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland