Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and characterization of novel umami peptides from bay scallop (Argopecten irradians) and molecular docking to the T1R1/T1R3 taste receptor
 
 
Titel: Isolation and characterization of novel umami peptides from bay scallop (Argopecten irradians) and molecular docking to the T1R1/T1R3 taste receptor
Auteur: Chang, Liyang
Zhang, Xiuzheng
Zhang, Zhiqin
Cai, Fangyuan
Yu, Hui
Lin, Dong
Liu, Haimei
Zhao, Qin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland