Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Hydroxycinnamate decarboxylase in Metschnikowia pulcherrima promotes the formation of vinylphenolic pyranoanthocyanins to enhance the color stability of blueberry wine
 
 
Titel: Hydroxycinnamate decarboxylase in Metschnikowia pulcherrima promotes the formation of vinylphenolic pyranoanthocyanins to enhance the color stability of blueberry wine
Auteur: Tang, Chuqi
Gu, Qiuya
Li, Xiwen
Yang, Wenhua
Luan, Hao
Liu, Xiaobo
Yu, Xiaobin
Zhou, Hongxiang
Zhou, Jianli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland