Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Emulsion filled gels based on inulin and dry-fractionated pulse proteins to produce low-fat baked goods
 
 
Titel: Emulsion filled gels based on inulin and dry-fractionated pulse proteins to produce low-fat baked goods
Auteur: Difonzo, Graziana
Noviello, Mirella
De Angelis, Davide
Porfido, Carlo
Terzano, Roberto
Caponio, Francesco
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland