Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different concentration methods on the quality and volatile components of sea buckthorn clear juice
 
 
Titel: Effects of different concentration methods on the quality and volatile components of sea buckthorn clear juice
Auteur: Zhang, Zhiwei
Cheng, Yuying
Gao, Zhenhong
Zhang, Meiyue
Yang, Xinyin
Mu, Shuaixue
Qu, Kunsheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland