Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lycium barbarum L. polysaccharides on the quality of potato chips under low temperature frying and the mechanism of its action
 
 
Titel: Effect of Lycium barbarum L. polysaccharides on the quality of potato chips under low temperature frying and the mechanism of its action
Auteur: Gao, Yiwei
Si, Xin
Nian, Xin
Lian, Min
Wang, Mengze
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland