Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Addition of olive by-product extracts to sunflower oil: Study by 1H NMR on the antioxidant effect during potato deep-frying and further in vitro digestion
 
 
Titel: Addition of olive by-product extracts to sunflower oil: Study by 1H NMR on the antioxidant effect during potato deep-frying and further in vitro digestion
Auteur: Harzalli, Zina
Nieva-Echevarria, Barbara
Martinez-Yusta, Andrea
Oueslati, Imen
Medfai, Wafa
Mhamdi, Ridha
Goicoechea-Oses, Encarnacion
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 60 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland