Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 82 gevonden artikelen
 
 
  The impact of sour cherry juice (Prunus cerasus) on reducing glucose release during in vitro starch digestion
 
 
Titel: The impact of sour cherry juice (Prunus cerasus) on reducing glucose release during in vitro starch digestion
Auteur: Tormási, Judit
Benes, Eszter
Matkovits, Anna
Abrankó, László
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland