Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cellulase and pentosanase with lactic acid bacteria to increase gluten formation and elasticity in whole-wheat dough sheets
 
 
Titel: Effect of cellulase and pentosanase with lactic acid bacteria to increase gluten formation and elasticity in whole-wheat dough sheets
Auteur: Liang, Xiaohui
Hong, Jing
Liu, Boya
Cui, Yu
Zhang, Shuqing
Liu, Chong
Guan, Erqi
Saeed Omer, Saeed Hamid
Hu, Zengyi
Zheng, Xueling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland