Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Comparing cooking qualities, microstructure, and sodium distribution of air-dried guar gum-coated yellow alkaline noodles with and without salt application
 
 
Titel: Comparing cooking qualities, microstructure, and sodium distribution of air-dried guar gum-coated yellow alkaline noodles with and without salt application
Auteur: Yeoh, Shin-Yong
Zulkipli, Ahmad Syahir
Tan, Thuan-Chew
Tan, Hui-Ling
Yong, Kok-Cheong
Mat Easa, Azhar
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland