Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of wheat granular flour and quality characteristics of the corresponding fresh noodles as affected by particle size
 
 
Titel: Physicochemical properties of wheat granular flour and quality characteristics of the corresponding fresh noodles as affected by particle size
Auteur: Wang, Jianli
Zhang, Tingjing
Guan, Erqi
Zhang, Yingquan
Wang, Xiaojian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland