Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 56 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of the sensory characteristics of plant-based, nitrite-free, dry-cured and brine-cured bacon rashers with temporal dominance of sensations and partial napping with ultra-flash profiling
 
 
Titel: A comparison of the sensory characteristics of plant-based, nitrite-free, dry-cured and brine-cured bacon rashers with temporal dominance of sensations and partial napping with ultra-flash profiling
Auteur: Melios, Stergios
Grasso, Simona
Bolton, Declan
Crofton, Emily
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland