Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Differences in the aroma quality of large-leaf yellow tea subjected to different roasting methods
 
 
Titel: Differences in the aroma quality of large-leaf yellow tea subjected to different roasting methods
Auteur: Sheng, Caiyan
Lu, Mingxia
Liu, Qiuyan
Zhou, Huan
Xiong, Zhichao
Li, Tiehan
Wei, Yuming
Zhang, Jixin
Ke, Han
Wu, Yida
Wang, Yujie
Ning, Jingming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland