Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Fortification of durum wheat fresh pasta with red chicory by-product powder: Effects on technological, nutritional, and sensory properties
 
 
Titel: Fortification of durum wheat fresh pasta with red chicory by-product powder: Effects on technological, nutritional, and sensory properties
Auteur: Bianchi, Federico
Santoro, Valentina
Pasqualoni, Ilaria
Bruttomesso, Margherita
Rizzi, Corrado
Piccinelli, Anna Lisa
Simonato, Barbara
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland