Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pretreatment methods on the flavor profile and sensory characteristics of Kiwi wine based on 1H NMR, GC-IMS and E-tongue
 
 
Titel: Effects of pretreatment methods on the flavor profile and sensory characteristics of Kiwi wine based on 1H NMR, GC-IMS and E-tongue
Auteur: Yang, Zhibo
Lan, Qiuyu
Liu, Xiaoyu
Cai, Zijian
Zeng, Rui
Tang, Junni
Jiang, Xiaole
Zhu, Chenglin
Hu, Bin
Laghi, Luca
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland