Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the physicochemical property and volatile flavour compounds of yoghurt made from ultra-pasteurised and membrane-filtered milk
 
 
Titel: Comparison of the physicochemical property and volatile flavour compounds of yoghurt made from ultra-pasteurised and membrane-filtered milk
Auteur: Wang, Rui
Ma, Chengjie
Wang, Kun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland