Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Viscosity reduction of xanthan gum through free radical mechanisms mediated by ascorbic acid
 
 
Titel: Viscosity reduction of xanthan gum through free radical mechanisms mediated by ascorbic acid
Auteur: Jia, Run-Qi
He, Wei-Wei
Tang, Yu-Jie
Song, Xiao-Xiao
Yin, Jun-Yi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland