Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Coinoculation of Saccharomyces cerevisiae and Bacillus amyloliquefaciens in solid-state and submerged coffee fermentation: Influences on chemical and sensory compositions
 
 
Titel: Coinoculation of Saccharomyces cerevisiae and Bacillus amyloliquefaciens in solid-state and submerged coffee fermentation: Influences on chemical and sensory compositions
Auteur: Janne Carvalho Ferreira, Ludmilla
Luiz Lima Bertarini, Pedro
Rodrigues do Amaral, Laurence
Souza Gomes, Matheus de
Maciel de Oliveira, Liliane
Diniz Santos, LĂ­bia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland