Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the effect of Lactobacillus helveticus IMAUJBH1 on lipid profiles and volatile flavors of mutton fermented sausages in Inner Mongolia based on lipomics and GC-MS
 
 
Titel: Characterization of the effect of Lactobacillus helveticus IMAUJBH1 on lipid profiles and volatile flavors of mutton fermented sausages in Inner Mongolia based on lipomics and GC-MS
Auteur: Gao, Fang
Wang, Daixun
Zhang, Kaiping
Gu, Yue
Tian, Jianjun
Jin, Ye
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland