Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Influence of high hydrostatic pressure treatment on the soluble dietary fiber content and physicochemical characteristics of edamame
 
 
Titel: Influence of high hydrostatic pressure treatment on the soluble dietary fiber content and physicochemical characteristics of edamame
Auteur: Jao, Wen-Ching
Wu, Sz-Jie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland