Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of high pressure processing and sous-vide cooking on the tenderization of proteolytic enzyme-injected chicken breast
 
 
Titel: Combined effects of high pressure processing and sous-vide cooking on the tenderization of proteolytic enzyme-injected chicken breast
Auteur: Chen, Yi-An
Sheen, Shiowshuh
Hsu, Hsin-Yun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland