Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of lacto-fermented whey, milk, hemp and lupine proteins
 
 
Titel: Characteristics of lacto-fermented whey, milk, hemp and lupine proteins
Auteur: Bartkiene, Elena
Klupsaite, Dovile
Starkute, Vytaute
Mockus, Ernestas
Bartkevics, Vadims
Ruibys, Romas
Batkeviciute, Gabija
Özogul, Fatih
Khalid, Muhammad Usman
Rocha, João Miguel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland