Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by near-infrared spectroscopy
 
 
Titel: Rapid and non-destructive quantification of meat content in the legs of live red king crab (Camtschaticus paralithodes) by near-infrared spectroscopy
Auteur: Wold, Jens Petter
O'Farrell, Marion
Tschudi, Jon
Lorentzen, Grete
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland