Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, microbiological and sensory characterization of yogurt fermented by Weissella confusa SW1 and traditional starters
 
 
Titel: Physicochemical, microbiological and sensory characterization of yogurt fermented by Weissella confusa SW1 and traditional starters
Auteur: Zou, Fanghong
Huo, Yingxin
Gao, Wenyue
Dai, Meixue
Zhao, Guoyan
Zhang, Susu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland