Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physicochemical properties, antioxidant capacity, and volatile flavor compounds during the wine fermentation of Mei (Prunus mume) fruit
 
 
Titel: Evaluation of physicochemical properties, antioxidant capacity, and volatile flavor compounds during the wine fermentation of Mei (Prunus mume) fruit
Auteur: Sui, Xiuyu
Zhu, Zhiqi
Cheng, Fansheng
Sun, Yingkun
Jiang, Xinqiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland