Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Enrichment of oligopeptides in sauce-aroma Baijiu by optimized distillation with soy sauce byproduct and their effect on Baijiu flavor
 
 
Titel: Enrichment of oligopeptides in sauce-aroma Baijiu by optimized distillation with soy sauce byproduct and their effect on Baijiu flavor
Auteur: Zhao, Yunhao
Huang, Xiaodan
Wang, Jun
Zhang, Xu
Wang, Zhengwei
Tian, Shanlin
Yu, Yougui
Wu, Qiang
Li, Xinshe
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland