Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Differences in analytical methods affect the analytical values of soluble solids, free sugar, and organic acid content of strawberries
 
 
Titel: Differences in analytical methods affect the analytical values of soluble solids, free sugar, and organic acid content of strawberries
Auteur: Ikegaya, Atsushi
Oishi, Ryu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland