Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Quality and active constituents of safflower seed oil: A comparison of cold pressing, hot pressing, Soxhlet extraction and subcritical fluid extraction
 
 
Titel: Quality and active constituents of safflower seed oil: A comparison of cold pressing, hot pressing, Soxhlet extraction and subcritical fluid extraction
Auteur: Hou, Nai-Chang
Gao, Hui-Hui
Qiu, Zhao-Jie
Deng, Yan-Hong
Zhang, Ya-Ting
Yang, Zi-Cheng
Gu, Ling-Biao
Liu, Hua-Min
Zhu, Xin-Liang
Qin, Zhao
Wang, Xue-De
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland