Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Plasma activated water (PAW), Ozonated water (OW) and Slightly acidic electrolytic water (SAEW) treated tilapia fillets during chilled storage: A comparative study on quality changes and related mechanisms
 
 
Titel: Plasma activated water (PAW), Ozonated water (OW) and Slightly acidic electrolytic water (SAEW) treated tilapia fillets during chilled storage: A comparative study on quality changes and related mechanisms
Auteur: Huang, Zhiliang
Liao, Haihui
Su, Zhengyang
Shi, Shaoran
Zhu, Kexue
He, Yanfu
Zhang, Longteng
Zhu, Lulu
Liu, Jianhua
Li, Chuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland