Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Improving salidroside stability using water-in-oil-in-water emulsion with whey protein isolate: Formation and characterization
 
 
Titel: Improving salidroside stability using water-in-oil-in-water emulsion with whey protein isolate: Formation and characterization
Auteur: Zhang, Qian
Li, Lin
Wang, Yu-Qiao
Wu, Hai-Tao
Zhu, Bei-Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland