Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Flavor and sensory profile of kombucha fermented with raw Pu-erh tea and evaluation of the antioxidant properties
 
 
Titel: Flavor and sensory profile of kombucha fermented with raw Pu-erh tea and evaluation of the antioxidant properties
Auteur: Zhang, Jing
Ma, Hui
Wang, Huatian
Sun, Min
Yu, Chuang
Liu, Qian
He, Zengyang
Song, Shiqing
Feng, Tao
Yao, Lingyun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland