Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different drying technologies for coffee pulp tea: Changes in color, taste, bioactive and aroma components
 
 
Titel: Comparison of different drying technologies for coffee pulp tea: Changes in color, taste, bioactive and aroma components
Auteur: Hu, Dongsheng
Yang, Gaoji
Liu, Xiaogang
Qin, Yuyue
Zhang, Fujie
Sun, Zhiqing
Wang, Xinle
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland