Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Structural changes of flaxseed protein modified by fermentation and the gel properties and swallowing characteristics of its composite system with mung bean starch
 
 
Titel: Structural changes of flaxseed protein modified by fermentation and the gel properties and swallowing characteristics of its composite system with mung bean starch
Auteur: Min, Cong
Geng, Jingzhang
Liu, Chengxin
Wang, Yuhan
Huang, Junrong
Xiong, Youling L.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland