Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Response surface methodology‒guided color simulation of plant-based meat analogues before and after oven cooking: prickly pear cactus, mugwort, and sweet pumpkin pigments
 
 
Titel: Response surface methodology‒guided color simulation of plant-based meat analogues before and after oven cooking: prickly pear cactus, mugwort, and sweet pumpkin pigments
Auteur: Choi, Hyun Woo
Lee, You Young
Ham, Seung Hwan
Lee, Suyoon
Hahn, Jungwoo
Choi, Young Jin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland