Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effects of stir-frying on the processing characteristics and in vitro digestion of oat flour during storage
 
 
Titel: Effects of stir-frying on the processing characteristics and in vitro digestion of oat flour during storage
Auteur: Zhang, Yuanyuan
Zhang, Meili
Huo, Rui
Bai, Xue
Wang, Peiyao
Gu, Qixin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland