Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Role of superfine grinding in purple-whole-wheat flour. Part Ⅰ: Impacts of size reduction on anthocyanin profile, physicochemical and antioxidant properties
 
 
Titel: Role of superfine grinding in purple-whole-wheat flour. Part Ⅰ: Impacts of size reduction on anthocyanin profile, physicochemical and antioxidant properties
Auteur: Jiang, Yingfen
Qi, Ziqi
Li, Jianuo
Gao, Jing
Xie, Yihao
Henry, Christiani Jeyakumar
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland