Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of pickering emulsions stabilised by octenyl succinic anhydride modified α-cyclodextrins for improving storage stability and curcumin bioavailability
 
 
Titel: Preparation of pickering emulsions stabilised by octenyl succinic anhydride modified α-cyclodextrins for improving storage stability and curcumin bioavailability
Auteur: Hao, Zongwei
Han, Shengjun
Hu, Yao
Yu, Yiyang
Wang, Yu
Li, Chao
Gu, Zongyan
Wu, Zongjun
Zhao, Zhongyun
Xu, Hui
Zheng, Mingming
Du, Yiqun
Zhou, Yibin
Yu, Zhenyu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland