Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the nutritional value and functional properties of mango pulp via lactic acid bacteria fermentation
 
 
Titel: Enhancing the nutritional value and functional properties of mango pulp via lactic acid bacteria fermentation
Auteur: Laophongphit, Areeya
Wichiansri, Sureeporn
Siripornadulsil, Surasak
Siripornadulsil, Wiailak
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland