Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive comparison of a new technology with traditional methods for extracting Ougan (Citrus reticulata cv. Suavissima) seed oils: Physicochemical properties, fatty acids, functional components, and antioxidant activities
 
 
Titel: Comprehensive comparison of a new technology with traditional methods for extracting Ougan (Citrus reticulata cv. Suavissima) seed oils: Physicochemical properties, fatty acids, functional components, and antioxidant activities
Auteur: Yang, Huaxia
Lin, Yudan
Zhu, Xiaoxu
Mu, Haishuo
Li, Yi
Chen, Shuangyang
Li, Jia
Cao, Xuedan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland