Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 31 gevonden artikelen
 
 
  High hydrostatic pressure combined with high-temperature short time pasteurization improves the quality characteristics and extends the shelf life of donkey milk
 
 
Titel: High hydrostatic pressure combined with high-temperature short time pasteurization improves the quality characteristics and extends the shelf life of donkey milk
Auteur: Gong, Han
Wu, Xiangyi
Du, Jun
Mao, Xueying
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland