Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of fat crystal-stabilized W/O high internal phase Pickering emulsions (HIPPEs) as a low-fat alternative margarine
 
 
Titel: Fabrication and characterization of fat crystal-stabilized W/O high internal phase Pickering emulsions (HIPPEs) as a low-fat alternative margarine
Auteur: Zhang, Rixin
Li, Bing
Wan, Liting
Zhang, Xia
Li, Lin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland