Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Polyphenol-rich extract of Chinese sumac (Rhus chinensis Mill.) fruits and its main component decrease in vitro starch digestibility of bread: Exploring the potential mechanisms from the perspective of molecular interactions
 
 
Titel: Polyphenol-rich extract of Chinese sumac (Rhus chinensis Mill.) fruits and its main component decrease in vitro starch digestibility of bread: Exploring the potential mechanisms from the perspective of molecular interactions
Auteur: Xu, Xingrui
Ding, Lixin
Fu, Yishan
Wang, Yanfei
Cai, Shengbao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland