Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Impact of selected wild yeasts starters on the volatilome and phenolic contents of Gordal, Manzanilla and Hojiblanca naturally fermented green olives
 
 
Titel: Impact of selected wild yeasts starters on the volatilome and phenolic contents of Gordal, Manzanilla and Hojiblanca naturally fermented green olives
Auteur: Ruiz-Barba, José Luis
Cortés-Delgado, Amparo
Sánchez, Antonio Higinio
López-López, Antonio
Montaño, Alfredo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland