Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Development of guar gum-pectin nanofiber mats containing Papaver rhoeas petal anthocyanins and cellulose nanocrystals for real-time visual detection of lamb meat freshness
 
 
Titel: Development of guar gum-pectin nanofiber mats containing Papaver rhoeas petal anthocyanins and cellulose nanocrystals for real-time visual detection of lamb meat freshness
Auteur: Rashidi Karambasti, Parya
Shavisi, Nassim
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland