Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds and relationship between aroma compounds and sensory attributes in different quality of high temperature Daqu
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds and relationship between aroma compounds and sensory attributes in different quality of high temperature Daqu
Auteur: Tang, Ping
Wang, Lianqing
zhao, Qing
Lu, Jun
Qiao, Minsha
Li, Changwen
Xiao, Dongguang
Guo, Xuewu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland