Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties, microstructure and stability of oil-in-water emulsions prepared with mango kernel starch (var. Sugar and Tommy)
 
 
Titel: Rheological properties, microstructure and stability of oil-in-water emulsions prepared with mango kernel starch (var. Sugar and Tommy)
Auteur: Ramírez-Brewer, David
Méndez, Daniel A.
Garcia-Zapateiro, Luis A.
López-Rubio, Amparo
Fabra, María José
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland