Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of sodium alginate, taro starch and lactic acid based biodegradable films: Antimicrobial effect on a meat product
 
 
Titel: Optimization of sodium alginate, taro starch and lactic acid based biodegradable films: Antimicrobial effect on a meat product
Auteur: Hernández-Nolasco, Zuemy
Ríos-Corripio, Ma. Antonieta
Hidalgo-Contreras, Juan Valente
Castellano, Patricia Haydeé
Rubio-Rosas, Efraín
Hernández-Cázares, Aleida S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland